Kun je bij Disneyland Parijs op het park slapen?

Kun je bij Disneyland Parijs op het park slapen

Ben je van plan om Disneyland Parijs te bezoeken en wil je weten of je op het park kunt slapen? Dat kan! Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals appartementen, huisjes en hotels. In deze gids vind je alles wat je moet weten over de verschillende accommodaties en de kosten ervan.

Accommodaties bij Disneyland Parijs

Disneyland Parijs biedt verschillende accommodaties aan waar je tijdens je bezoek kunt verblijven. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende opties.

1. Disney Hotels

Als je op zoek bent naar luxe en comfort, dan zijn de Disney Hotels de beste keuze. De hotels zijn thematisch ingericht en bieden verschillende faciliteiten zoals zwembaden, restaurants, bars en fitnessruimtes. Er zijn verschillende soorten Disney Hotels beschikbaar, variërend van drie tot vijf sterren.

Disney’s Newport Bay Club

Disney’s Newport Bay Club is een luxe vijfsterrenhotel gelegen aan een meer. Het hotel is geïnspireerd op de New England-stijl en heeft verschillende faciliteiten zoals een binnenzwembad en een fitnessruimte. De kamers zijn ruim en hebben uitzicht op het meer of de tuin.

Disney’s Hotel Santa Fe

Disney’s Hotel Santa Fe is een drie sterren hotel dat geïnspireerd is op het Wilde Westen. Het hotel heeft verschillende faciliteiten zoals een buitenzwembad en een speelruimte voor kinderen. De kamers zijn comfortabel en hebben een thematisch interieur.

2. Disney’s Davy Crockett Ranch

Disney’s Davy Crockett Ranch is een rustige accommodatie gelegen in een bosrijk gebied. Het is een ideale optie als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen sfeer. De accommodatie bestaat uit bungalows die plaats bieden aan maximaal zes personen.

3. Disney’s Village Nature Paris

Disney’s Village Nature Paris is een ecologisch resort gelegen in de buurt van Disneyland Parijs. Het resort is omgeven door groen en biedt verschillende faciliteiten zoals een subtropisch zwemparadijs en een spa. De accommodatie bestaat uit appartementen en huisjes die plaats bieden aan maximaal zes personen.

Kosten van de accommodaties

De kosten van de accommodaties bij Euro Disney variëren afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Hieronder vind je een overzicht van de kosten per nacht.

  • Disney’s Newport Bay Club: vanaf €290 per nacht
  • Disney’s Hotel Santa Fe: vanaf €110 per nacht
  • Disney’s Davy Crockett Ranch: vanaf €150 per nacht
  • Disney’s Village Nature Paris: vanaf €120 per nacht

Conclusie

Als je van plan bent om Disneyland Parijs te bezoeken en op het park wilt verblijven, dan zijn er verschillende accommodaties beschikbaar zoals hotels, bungalows, appartementen en huisjes. De kosten van de accommodaties variëren afhankelijk van het type accommodatie en het seizoen. Het is belangrijk om van tevoren te boeken om teleurstelling te voorkomen.

Veel gestelde vragen

  1. Kan ik mijn accommodatie bij Disneyland Parijs annuleren als ik mijn reis moet annuleren? Ja, het is mogelijk om je accommodatie bij Disneyland Parijs te annuleren. De voorwaarden voor annulering variëren afhankelijk van het type accommodatie dat je hebt geboekt. Het is belangrijk om de annuleringsvoorwaarden van tevoren te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.
  2. Zijn de accommodaties bij Disneyland Parijs kindvriendelijk? Ja, alle accommodaties bij Euro Disney zijn kindvriendelijk en bieden verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals speelruimtes en zwembaden. Sommige accommodaties hebben zelfs speciale themakamers voor kinderen.
  3. Zijn de accommodaties bij Euro Disney rolstoeltoegankelijk? Ja, alle accommodaties bij Euro Disney zijn rolstoeltoegankelijk en hebben speciale faciliteiten voor gasten met een beperking. Het is belangrijk om bij het boeken aan te geven dat je speciale behoeften hebt, zodat het park hier rekening mee kan houden.
  4. Is het ontbijt inbegrepen bij de accommodaties bij Euro Disney? Dat hangt af van het type accommodatie dat je boekt. Bij sommige accommodaties is het ontbijt inbegrepen, terwijl bij andere accommodaties ontbijt apart moet worden betaald. Het is belangrijk om dit van tevoren te controleren om onaangename verrassingen te voorkomen.
  5. Kan ik huisdieren meenemen naar de accommodaties bij Euro Disney? Nee, huisdieren zijn niet toegestaan in de accommodaties bij Euro Disney, met uitzondering van erkende hulphonden. Het park heeft echter een kennel waar je je huisdier kunt achterlaten tijdens je bezoek.